ACCIDENT APUSENI Medicul Sorin Ianceu revine pentru control la spitalul din Cluj Napoca, la doar o săptămână după externare

Data publicării:
ianceu-1

Medicul Sorin Ianceu, unul dintre cei cinci supravieţuitori ai accidentul aviatic din Apuseni, se reîntoarce la spitalul din Cluj-Napoca, la numai o săptămână după externare. Chirurgul are probleme cu corsetul fixat de medici.

Dr. Sorin Ianceu a fost externat în urmă cu o săptămână din Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca. După mai bine de două săptămâni de îngrijiri, medicii au decis că acesta poate părăsi unitatea medicală pentru a continua recuperarea acasă, la Oradea. El revine însă luni la spital, după ce a întâmpinat probleme cu corsetul fixat de medici pe trupul său.

El va fi supus şi unui control la piciorul la care a suferit o intervenţie de chirurgie plastică.

Din cei cinci supravieţuitori ai accidentului aviatic din Apuseni din 20 ianuarie, în spitalul din Cluj-Napoca mai este internat copilotul Răzvan Petrescu, aflat în continuare la secţia Terapie Intensivă. Tânărul de 23 de ani a fost deja operat de trei ori şi, cel mai probabil, va fi externat şi el la sfârşitul acestei săptămâni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri