ACCIDENT AVIATIC. C. T. Popescu, despre R. Stroe: Nu ar fi plecat de acolo nici luat cu macaraua de pe scaun

Data publicării:
cristian tudor popescu ctp 5345359-Mediafax Foto-Octav Ganea-1

Acest individ nu ar fi plecat de acolo nici luat cu macaraua de pe scaun. A plecat numai supus presiunii. Ponta şi PSD îşi dau seama că pierd în fiecare oră în care acest animal a fost ţinut în funcţie. Sfidarea unei ţări întregi. O simplă cedare cinică în faţa presiunii opiniei publice”, a apreciat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Acesta a mai afirmat că persoanele responsabile de la aparatul operativ trebuie aduse la cunoștința opiniei publice și sancționate.

Nesimţitul are vina de a nu controla nimic, de a nu înţelege nimic din ce conduce, dar nu el trebuia să facă ce era de făcut. Acest Stroe trebuia demis fără niciun fel de analiză a activităţii lui. S-a apucat Antonescu să spună că săptămâna viitoare se va face o analiză, o sinteză pe tema Stroe. Până să analizăm activitatea sau inactivitatea lui, declaraţia „Îmi reproşez că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia de la Cluj” era suficientă pentru demiterea lui”, a mai spus jurnalistul.

Radu Stroe și-a dat demisia de la conducerea Ministerului de Interne. Decizia a fost luată după ce liberalii i-au retras sprijinul politic, în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri