Video Accident cu 13 mașini pe Autostrada A3 Transilvania. Circulația este blocată

Data publicării:
Untitled
Foto: captură video

Un accident rutier în care au fost implicate 13 autovehicule - opt autoturisme, două autotrenuri şi o autocamionetă - a avut loc marţi dimineaţă pe autostrada A3 Turda-Borş, la kilometrul 15, în zona localităţii Turda din judeţul Cluj, a informat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din primele informaţii au rezultat 6 victime, rănite uşor la prima vedere, care sunt în evaluare medicală la faţa locului.

Circulaţia rutieră este blocată pe sensul de mers Turda - Borş, valorile de trafic fiind ridicate. În zonă se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 metri, izolat sub 50 de metri

Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, conform Agerpres.

Ciprian Cornea, purtător de cuvânt ISU Cluj: „La ora 7.30 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs pe A3, în sensul de mers Turda – Gilău. Intervine Detașamentul Turda cu o autospecială de decarcerare și cu un echipaj de prim-ajutor plus un echipaj de intervenție. Informațiile preliminare erau într-adevăr 11 mijloace de transport implicate, dintre care 8 autoturisme, două autotrenuri și o autocamionetă și 6 persoane prezentau excoriații și contuzii. Nu s-a anunțat nicio persoană încarcerată.

La locul evenimentului, colegii au constatat că două persoane necesită a fi transportate la spital, în stare de conștiență și aceste persoane erau cooperante”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri