Accident grav cu 5 victime în Olt. Un taxi plin cu pasageri s-a izbit violent de un stâlp

Data actualizării: Data publicării:
accident2

Trei oameni au murit şi doi au fost grav răniţi, într-un accident care a avut loc la intrarea în comuna Redea, din judeţul Olt. Un taxi plin cu pasageri s-a izbit violent de stâlpul metalic al indicatorului cu numele localităţii. Martorii spun că maşina circula cu viteză foarte mare atunci când şoferul a pierdut controlul volanului.

Patru persoane au luat un taxi din Caracal spre comuna natală Redea, din județul Olt. În urma accidentului, trei dintre ele, printre care și șoferul, şi-au pierdut viaţa. Un copil de 13 ani şi o femeie de 49 de ani au fost răniţi.

Şoferul taxiului a pierdut controlul volanului în această curbă şi pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a intrat cu maşina în acest stâlp metalic. Impactul a fost mortal pentru trei persoane, iar alte două au fost grav rănite.

Mama șoferului trăieşte o nouă dramă. Este al doilea fiu care îi moare în accident de mașină.

Mama șoferului: O zi rea, rea pentru mine şi ghinion şi rea, mai bine nu mai era ziua asta.

Șoferul avea taxiul de un an și jumătate. Transporta frecvent persoane din Caracal spre comunele învecinate. Pentru el și alte două persoane, de 19 ani și 78 de ani, impactul a fost mortal.

Cele două persoane rănite, un copil şi o femei, au fost transportate la spital.

Alin Băsăsteanu, ISU Olt: La faţa locului s-a deplasat o autospecială pentru intervenţii şi descarcare de la Caracal şi un echipaj SMURD şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă, la sosirea echipajului cele cinci persoane erau încarcerate.

Polițiștii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs exact accidentul.

Autorităţile au deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri