Accident grav de circulație în stațiunea Mamaia. Trei mașini s-au ciocnit violent

Data actualizării: Data publicării:
masina lovita constanta

Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri noapte în zona Cazinoului din stațiunea Mamaia. Patru tineri au ajuns la spital după ce trei mașini s-au ciocnit violent. Automobilele s-au făcut ţăndări. Lovitura a fost atât de puternică, încât un vehicul s-a răsturnat în afara carosabilului şi a fost proiectat într-un pom.

Mai multe echipaje ale pompierilor şi ambulanțe au fost mobilizate în Mamaia, după ce martorii au anunţat la 112 producerea unui accident grav. Oamenii legii spun că vinovat ar fi un tânăr de 21 de ani, care a încercat o manevră interzisă.

„Accidentul s-a produs între trei autoturisme, două dintre acestea circulau pe banda 2 dinspre Năvodari către Constanţa, iar cel de-al treilea autoturim a venit dinspre Constanţa către Năvodari şi se pare că a vrut să treacă peste marcajul dublu continuu”, spune Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Şoferul are însă o altă versiune despre producerea accidentului.

Șofer: N-am întors, m-a furat spatele, Am pus frâna masina s-a întors și am intrat peste matiz.

Reporter : Deci n-a fost intenționat?!

Șofer: Nu, n-a fost intenționat. M-a furat mașina.

Un tânăr de 19 ani, aflat într-una dintre maşinile care circulau regulamentar, a fost grav rănit. Şi alţi trei tineri s-au ales cu răni, chiar dacă nu atât de grave. Cu toţii au fost duşi la spitalul de urgenţă Constanţa. Şoferul care a produs accidentul are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi vătămare corporală gravă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri