Video Accident grav în București. Doi copii duși la spital, după ce un șofer beat s-a răsturnat cu mașina pe linia tramvaiului 41

Data actualizării: Data publicării:
Accident grav pe Șoseaua Virtuții din București: o mașină s-a răsturnat pe linia tramvaiului 41
Accident grav pe Șoseaua Virtuții din București: o mașină s-a răsturnat pe linia tramvaiului 41 Foto: colaj capturi video

Un accident grav s-a petrecut duminică seara pe Șoseaua Virtuții din Capitală. Un șofer care consumase alcool a pierdut controlul asupra mașinii, a intrat pe linia tramvaiului 41, iar apoi autoturismul s-a răsturnat. Doi copii care se aflau în mașină au fost răniți și duși la spital, iar traficul a fost complet dat peste cap timp de o oră și jumătate. Zeci de tramvaie au rămas blocate până la ridicarea mașinii.

ACTUALIZARE ORA 20:00 Mașina a fost ridicată de șinele de tramvai. Cei doi copii răniți, pasageri în mașină, au 12 și 17 ani și sunt în stare stabilă la spital.  Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Știrea inițială:

STB anunță că linia tramvaiului 41 este blocată pe ambele sensuri pe Șoseaua Virtuții între stațiile Orșova și Ciurel, iar călătorii vor fi preluați cu autobuzele.

Accidentul a fost semnalat la 112 în jurul orei 16:40. Din primele date, conducătorul unui autovehicul care circula pe Șoseaua Virtuții către Splaiul Independenței, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe calea de rulare a tramvaielor. Impactul a fost atât de puternic, încât gardul separator metalic pentru linia de tramvai a fost distrus, iar autovehicul s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier, două persoane, minori, care erau pasageri în automobil au fost transportate la Spitalul „Grigore Alexandrescu” pentru îngrijri medicale. 

Conducatorul auto, aparent teafăr, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezulatul fiind de 0,40 mg/litru alcool pur în aerul expirat, anunță Brigada Rutieră.

Polițiștii fac cercetări la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

 

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri