Accident grav în Capitală. Doi pietoni au fost loviți de tramvai. Circulația tramvaielor 23 și 27, blocată 

Data publicării:
20160119 accident tramvai 03 INQ Octav Ganea 1

 

ACTUALIZARE 22.04:  

Două linii navetă au fost introduse de Regia Autonomă de Transport București (RATB) pentru preluarea călătorilor de pe traseul liniilor de tramvai 23 și 27, după ce în zonă s-a produs un accident, iar circulația este blocată, a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei, Constantin Tobescu, potrivit Agerpres.

„Având în vedere că circulația este blocată pe traseul liniilor de tramvai 23 și 27, din cauza unui accident, am luat decizia înființării a două linii navetă de autobuze pentru preluarea călătorilor, care să circule, unul între Complex Titan și Faur, iar celălalt de la Complex Titan până la Dristor", a precizat Tobescu. 


Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost prins sub tramvai și a murit. Femeia, în vârstă de 42 de ani, are leziuni la cap și la membrele inferioare și fost preluată de ambulanța SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Pantelimon.

La fața locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială stingere cu apă și spumă. Echipele ISU au acționat pentru ridicarea tramvaiului cu cric hidraulic și perne pneumatice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri