Un șofer a făcut un accident cu 4 mașini, în timp ce își bătea iubita la volan. Bărbatul consumase cocaină

Data actualizării: Data publicării:
masini lovite dacia

Scene greu de descris în cuvinte au fost văzute, în această după amiază, în centrul Capitalei. O maşină scăpată de sub control a făcut zob alte trei autoturisme. În loc să fie atent la volan, șoferul îşi bătea iubita şi a intrat în plin în maşinile oprite la semafor pe Bulevardul Dacia. Imediat după accident, lupta dintre cei doi a continuat pe asfalt, printre cioburi şi maşinile care traversau bulevardul. Câţiva agenţi de la Poliţia Locală au reuşit, cu greu, să-l oprească pe bărbat. Agresorul e cercetat acum pentru tentativă de omor.

Actualizare 20:00 - Circulația a fost reluată pe cele două sensuri de circulație, după ce a fost blocată timp de patru ore.


Actualizare 19:00 - Traficul este în continuare blocat pe bulevardul Dacia. Autoritățile continuă cercetarea la fața locului.

Pompierii încearcă să desfacă portierele și portbajaul mașinii bărbatului care a provocat accidentul. Polițiștii au confirmat că acesta consumase cocaină.


Actualizare 18:00 - Circulația este încă blocată pe bulevardul Dacia pe ambele sensuri. Polițiștii și criminaliștii verifică mașinile implicate în accident.


Accidentul a avut loc pe Calea Victoriei, la intersecţia cu bulevardul Dacia, fiind implicate patru autoturisme.

În urma impactului, au fost rănite cinci persoane - trei femei si doi barbaţi - , care au fost transportate cu ambulanţele la spital, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. 

Din primele informații, rănile victimelor nu ar fi grave. Cei cinci răniţi au suferit contuzii şi au fost duşi la spitalele Floreasca şi Elias. La faţa locului au fost trimise patru ambulanţe SMURD

Accidentul a fost provocat de un șofer care se afla fie sub influența alcoolului, fie a drogurilor. Șoferul se certa cu partenera sa, în timp ce conducea, a lovit trei mașini la semafor, iar apoi a coborât cu prietena lui din mașină în timp ce băteau. Femeia era rănită, sângera și striga că partenerul său vrea să o omoare.

Șoferul este cercetat pentru tentativă de omor.

Atunci șoferul s-a îndreptat către un taxi, unde ar fi spart geamul și ar fi încercat să intre peste taximetrist și pasager.

Bărbatul violent a fost reținut de poliție, unde politistii vor să-i facă teste.

Pe Bulevardul Dacia nu se circulă pe niciun sens, în acest moment.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri