Accident grav în Dolj: Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite

Data publicării:
accident
Foto: News.ro

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier petrecut vineri seară în judeţul Dolj, după ce două maşini s-au ciocnit, circulaţia desfăşurându-se îngreunat în zonă timp de câteva zeci de minute.

accident
Foto: News.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, la un accident rutier petrecut pe DN 6, la ieşirea din Işalniţa către Filiaşi, după ce două maşini s-au ciocnit, una dintre acestea răsturnându-se.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple, ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi echipaje SMURD.

În urma impactului, două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, victimele fiind conştiente în momentul preluării de către echipele medicale.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva zeci de minute, alternativ pe un fir, în ambele sensuri. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri