Accident grav în Dolj: o persoană a murit, alte trei au fost rănite

Data publicării:
accident dolj

Accidentul a avut loc în jurul orei 01.30 în localitatea Şimnic din judeţul Dolj. Cei șase tineri se întorceau de la discotecă în două maşini. Martorii spun că, la un moment dat, cei doi şoferi s-au luat la întrecere, fără să ţină seama de şoseaua udă. Unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un cap de pod.

„S-a auzit o frână foarte puternică şi pe urmă o bubuitură foarte tare”, povestește un martor.

În urma impactului violent, un tânăr a murit pe loc, iar alţi trei au fost grav răniţi. Cu toţii au vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani.

Sunt „patru victime, un decedat, altul în stare gravă, care a fost încarcerat şi abia am reuşit să îl scoatem, în comă, cu traumă craniană şi toracică. Altul, conducătorul auto, stabil cu un traumatism hemitoracic stâng şi cu amnezie retrogradă”, a spus medicul SMURD Cristina Guţă.

Accidentul se pare că s-a produs pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la stânga, şi carosabilului ud. Conducătorul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers spre stânga, a ieşit de pe partea carosabilă, ajungând în şanţul colector al apelor pluviale. Tânărul decedat a fost proiectat în afara autovehiculului”, potrivit inspectorui din Serviciul Poliţie Rutieră Dolj Alin Apostol.

Şoferul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri