Accident grav în județul Sibiu: Trei persoane au murit după ce un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina pe contrasens

Data actualizării: Data publicării:
Intervenție SMURD la un accident
Intervenție SMURD la un accident

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în accidentul petrecut vineri după-amiaza, în judeţul Sibiu, pe DJ 106, în zona localităţii Hosman, potrivit reprezentanţilor ISU Sibiu.

ACTUALIZARE 22:00 - Accidentul produs vineri seara pe Drumul Județean 106, în zona localității Hosman, din județul Sibiu, a fost provocat de un tânăr de 19 ani, care, din cauza vitezei excesive, a intrat pe contrasens, a anunțat IPJ Sibiu. În urma impactului cu o altă mașină, trei persoane au murit.

Potrivit IPJ Sibiu, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul unei mașini, în vârstă de 19 ani, care circula cu viteză a pătruns pe sensul opus de mers și a lovit un autoturism condus de un sibian de 74 de ani.

În mașina condusă de tânărul de 19 ani se mai aflau doi tineri, cu vârste de 16 și 17 ani, toți din localitatea Ilimbav.

Polițiștii anunță că în urma accindentului trei persoane au murit, iar minorul de 16 ani este grav rănit.

Accidentul s-a produs pe Drumul Județean 106, în zona localității Hosman.


Știrea inițială:

Două persoane şi-au pierdut viaţa în accidentul petrecut vineri după-amiaza, în judeţul Sibiu, pe DJ 106, în zona localităţii Hosman, potrivit reprezentanţilor ISU Sibiu.

Alte două persoane primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD şi SAJ.

Potrivit reprezentanţilor ISU Sibiu, la faţa locului intervin două autospeciale SMURD, autospeciala de salvare victime multiple, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi două ambulanţe ale SAJ Sibiu.

În accident au fost implicate două aututorisme. Traficul rutier în zonă este blocat.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri