Accident în Olt: Un autoturism a luat foc după ce s-a ciocnit cu o mașină de pompe funebre. Patru persoane rănite

Data actualizării: Data publicării:
O maşină a luat foc la intrare în localitatea Osica de Sus, după ciocnirea de o mașină de pompe funebre.
O maşină a luat foc la intrare în localitatea Osica de Sus, după ciocnirea de o mașină de pompe funebre. Foto: Facebook/Info Trafic Slatina

O mașină de pompe funebre s-a ciocnit, luni, cu un autoturism pe o șosea din județul Olt. Patru persoane au fost rănite, iar una dintre mașini a luat foc.

Actualizare 15:00. Traficul în zonă s-a reluat.

„În eveniment au fost implicate o maşină mortuară, în care se aflau şoferul, pasagerul şi o persoană decedată şi un autoturism, în care se aflau şoferul şi o pasageră. În urma impactului, autoturismul a luat foc, cele două persoane aflate în acesta reuşind să iasă în faza de dezvoltare a incendiului. Pasagerul din maşina mortuară a rămas încarcerat, iar pentru extragerea acestuia au fost îndepărtate mai multe elemente de caroserie. Pacientul, în vârsta de 59 de ani, a fost preluat de echipajele medicale, conştient, cu fractură de femur şi traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la UPU Craiova de elicopterul SMURD”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, citat de Agerpres.

Celelalte trei persoane rănite în accident, o femeie în vârstă de 22 de ani, un bărbat în vârstă de 23 de ani şi un bărbat în vârstă de 46 de ani au fost preluate de echipaje medicale şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.


Accidentul s-a produs pe DN 64, în localitatea Osica de Sus. Conform Poliției Olt, la locul accidentului au fost găsite două vehicule, un autoturism şi o autoutilitară de pompe funebre, ce transporta o persoană decedată.

Autoturismul a fost găsit în flăcări.

accident-olt-masina-pompe-funebre-1
O maşină a luat foc la intrare în localitatea Osica de Sus, după ciocnirea de o mașină de pompe funebre. Foto: Facebook/Bogoi Ambrozie

În urma impactului patru persoane au fost rănite: cei doi șoferi şi doi pasageri. Unul dintre răniți a fost preluat de un elicopter SMURD, relatează Mediafax.

Traficul este blocat la această oră.

Vineri, pe DN 65 (E574) la intrarea în municipiul Slatina, un autoturism a lovit un arc decorativ din beton ce marchează intrarea în localitate şi a luat foc, şoferul fiind găsit decedat de către pompieri.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri