Accident mortal cu o maşină furată. Suspectul decedat gonea cu peste 140 km/oră

Data publicării:
accident-27

Cu peste 140 de kilometri la oră gonea un tânăr din Braşov, în momentul în care a intrat în plin într-un camion oprit pe marginea drumului. Impactul i-a fost fatal şoferului, pe urmele căruia se afla un echipaj de poliţie. Agenţii aveau informaţii că maşina fusese furată şi au încercat în zadar să o oprească.

 

13 kilometri a gonit cu poliţiştii pe urme şoferul unei maşini furate luni seară dintr-o benzinărie din Braşov. Drumul său s-a terminat violent, într-un camion oprit pe marginea drumului tot de oamenii legii. Martorii spun că victima a venit cu viteză foarte mare şi s-a izbit direct în camionul oprit pe bandă, iar rampa ataşată camionului a căzut peste maşină.

Un echipaj SMURD şi unul de descarcerare au muncit o oră pentru a ajunge la şoferul care murise în momentul impactului. „A fost o intervenţie destul de dificilă. Am fost nevoiţi să îndepărtăm bordul, să tăiem portierele şi să decopertăm parţial autoturismul pentru a putea scoate persoana”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja.

Ce ştiu până în acest moment anchetatorii este că şoferul decedat avea 23 de ani şi nu avea antecedente penale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri