Accident mortal în Maramureş, provocat de un bărbat care conducea fără permis

Data publicării:
acc 1

Lipsa de experienţă a unui şofer de ocazie, fără carnet de conducere, a dus la moartea unui pasager. După ce un bărbat de 30 de ani din Maramureş s-a urcat la volan alături de un prieten, o clipă de neatenţie la drum l-a făcut să piardă controlul autovehiculului. A ajuns cu maşina în şanţ, iar pasagerul din dreapta a murit pe loc.


Accidentul s-a produs pe un drum comunal îngust din Poşta, Maramureş, în timp ce şoferul circula cu viteză. Într-un moment de neatenţie, maşina a ieşit cu roţile din dreapta în afara drumului. Şoferul s-a speriat şi a tras de volan către stânga, moment în care maşina s-a rostogolit. Un alt şofer care trecea prin zonă a văzut accidentul şi a oprit imediat.

Veneam din oraş. Am văzut maşina cu roţile în sus, am întors-o cu cineva de pe plafon. Am văzut că este o victimă, am observat că nu are puls, am sunat la 112. Şoferul a ieşit singur afară şi cerea ajutor... A zis că s-a uitat la casetofon să schimbe muzica şi a pierdut controlul volanului...”, a relatat martorul.

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la locul accidentului şi a constatat decesul pasagerului din dreapta.

Poliţiştii au deschis o anchetă, din primele cercetări reieşind că şoferul fără permis circula şi cu viteză excesivă.

Cadavrul pasagerului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Baia Mare pentru necropsie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri