Accident mortal: Un adolescent de 13 ani a fost lovit pe o trecere periculoasă de pietoni. Locuitorii cer semaforizarea, dar fără rezultat

Data publicării:
accident-23

Un adolescent de 13 ani a fost lovit mortal pe o trecere de pietoni de pe Aleea Petricani din Bucureşti. Martorii susţin că maşina mergea cu peste 100 de kilometri pe oră în momentul în care l-a lovit pe băiat. Nu este primul accident care se petrece aici: locuitorii din zonă spun că au cerut să fie montat un semafor, dar nu au fost luaţi în seamă de autorităţi.


Maşina care circula cu viteză mare venea dinspre zona Doamna Ghica şi se îndrepta către Pipera. La impact, băiatul a fost proiectat într-un alt autoturism care circula pe sensul opus.

Şoseaua Petricani este un loc cunoscut pentru numărul mare de accidente soldate cu deces din Capitală. Oamenii din zonă au semnalat problema, însă autorităţile nu au făcut mare lucru în această privinţă, se plâng ei. „Aici au murit zeci de persoane şi nouă nu ni se pare corect să nu ne poată ajuta nimeni. Deci am înţeles că semafor nu se poate pune. Am făcut 800 de semnături şi le-am depus la Poliţia circulaţiei şi am înţeles că e negativ, că se doreşte fluidizarea circulaţiei”, a declarat un locuitor.

Poliţiştii trebuie să stabilească acum dacă şoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă. După accident, traficul a fost blocat timp de două ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri