Accident produs de un bărbat beat, care nu avea permis și furase mașina. Un șofer a ajuns la spital

Data publicării:
Mașină de poliție.
Foto: Facebook / Poliția Română

Un bărbat de 55 de ani, din Baia Mare, a reușit să încalce aproape toate regulile rutiere: băut, a furat o mașină din parcare și a condus-o deși nu avea permis. În cele din urmă a produs un accident rutier, în urma căruia un alt maramureșean a fost rănit, potrivit Mediafax.

Accidentul rutier s-a produs, luni, pe bulevardul Republicii din Baia Mare, între două mașini, una condusă de un bărbat de 44 de ani, din Baia Mare, alta condusă de un bărbat de 55 de ani, din Asuaju de Sus.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 55 de ani nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, după verificări, polițiștii au stabilit faptul că mașina pe care o conducea băimăreanul ar fi fost furată de pe strada Transilvaniei din Baia Mare, unde se afla parcată.

În urma accidentului rutier, celălalt șofer a fost rănit, fiind transportat la spital.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și furt.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri