Video&Foto Accident rutier cu trei victime pe A2 București - Constanța. A fost solicitat un elicopter SMURD

Data actualizării: Data publicării:
coloana de masini a2 bucuresti constanta accident autostrada soarelui
Coloană de mașini pe Autostrada A2 București - Constanța

Un accident rutier în care patru autoturisme au fost implicate s-a produs la kilometrul 42 al autostrăzii A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, în județul Călărași. Trei persoane au fost rănite. Una dintre acestea a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD. Între timp, traficul a fost reluat, dar s-a format o coloană de mașini până la kilometrul 51, informează Poliția. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația s-a reluat pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, la kilometrul 42, în zona localității Sărulești, județul Călărași, circulându-se pe banda de urgență și pe prima bandă.

A doua bandă rămâne în continuare restricționată pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier. Impactul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, una fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD.

S-a format coloană de autoturisme până la kilometrul 51, astfel că recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic", arată un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Inițial se formase o coloană de mașini pe mai mult de 3 kilometri din autostradă, datorită unei coliziuni în care au fost implicate 4 autoturisme.

Autovehiculele au fost imobilizate pe a doua bandă, traficul fiind oprit în totalitate pentru a permite aterizarea elicopterului SMURD, potrivit unui comunicat al IPJ Călărași.

Redactor: Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri