Accident rutier grav în Iaşi: o fetiță rănită a murit - UPDATE

Data actualizării: Data publicării:
accident-baltati-iasi

Două persoane și-au pierdut viața și alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier grav în care au fost implicate două maşini şi care s-a produs în noaptea de miercuri spre joi în judeţul Iaşi.

Actualizare 11:00. Una dintre fetițele rănite în accident a murit la spital. Este vorba despre fetița în vârstă de 4 ani, ea fiind găsită de medici în stop cardio-respirator. Fetița de 6 ani este în stare critică în secția de ATI a Spitalului de Copii din Iași.


Știrea inițială:

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Bălţaţi, unde două autoturisme, un Volkswagen şi un Ford, s-au izbit frontal.

În urma impactului, şi-a pierdut viaţa şoferul autoturismului Volkswagen, în timp ce alţi cinci oameni au fost răniţi.

Printre victime se află şi doi copii, unul dintre ei - o fetiţă de 4 ani - fiind găsită de către echipajele medicale în stop cardio-respirator şi resuscitată.

Cei doi copii au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Sfânta Maria, iar cei trei adulţi răniţi în accident au fost duşi la Spitalul Sfântul Spiridon.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.


Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri