Accident spectaculos la Târgu Jiu. Un şofer a ajuns la spital, după ce s-a rostogolit cu maşina în aer

Data publicării:
rasturnata

Un tânăr a făcut adevărate cascadorii cu maşina, unele extrem de periculoase. Tânărul, care a confundat şoseaua cu o pistă de curse, s-a rostogolit de mai multe ori cu maşina în aer, după ce a pierdut controlul volanului. Cursa nu s-a terminat însă bine pentru vitezoman. După ce a fost descarcerat de pompieri, a ajuns la Spitalul Floresca din Capitală.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei firme din apropiere. În imagini se vede cum autoturismul se loveşte de un camion parcat pe marginea drumului, după care se rostogoleşte în aer. 

După primele cercetări, poliţiştii au ajuns la concluzia că viteza a fost principala cauză a accidentului.

„Conducătorul auto, datorită vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune frontală cu o autospecială şi a ieşit în decor”, a declarat Aurelian Becheru, de la Poliţia Rutieră Gorj.

Tânărul este angajat ca şofer la o familie din Târgu Jiu. Autoturismul care a fost distrus în totalitate este al familiei respective şi nu are asigurare.

Şoferul a fost scos din maşină după o jumătate de oră de cei de la serviciul de descarcerare. Pentru că starea sa de sănătate s-a agravat, acesta a fost transportat la Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri