Accident stupid în Bucureşti. Speriat că e urmărit de Poliţie, un tânăr loveşte un pieton cu maşina şi distruge un chioşc

Data publicării:
accident-20

Speriat de poliţie, un tânăr care se simţea vinovat a provocat un accident grav în Bucureşti. A accelerat brusc când a văzut un echipaj în spatele lui şi, precipitat, nu a mai putut controla maşina. A intrat pe trotuar, a lovit un pieton şi a spulberat un chioşc de ziare. Într-un final, s-a lăsat prins, când agenţii au tras focuri de avertisment. A fost momentul în care a aflat că de fapt nu el era cel căutat şi că nu avea motiv să fugă.


Luni, 17 februarie, ora 13:00, Bucureşti, Bulevardul Theodor Palady. După un apel la 112, un echipaj al Poliţiei Rutiere este trimis să intervină în cazul unui accident rutier. Agenţii se grăbesc, aprind girofarul maşinii şi pornesc sirena. În acel moment, în faţa lor, un şofer accelerează şi trage brusc de volan. Reacţia lui îi determină pe agenţi să plece în urmărirea lui.

La volan era un tânăr de 20 de ani care, evident, a crezut că este urmărit. Avea şi motive să se ferească de oamenii legii: încercase să mituiască un poliţist pentru a scăpa de o amendă. În grabă, a scăpat maşina de sub control, a ajuns pe trotuar - unde a lovit o femeie în vârstă de 63 de ani -, apoi s-a oprit într-un chioşc de ziare. Femeia a fost dusă de urgenţă la spital cu ambulanţa. Şi proprietarul chioşcului a avut de suferit.

După ce a spulberat totul în cale, tânărul a oprit maşina, a coborât şi a fugit. Şi-a dat seama că este imperios necesar să se oprească abia atunci când agenţii au tras focuri de avertisment. A fost încătuşat şi misterul s-a lămurit: tânărul era cercetat pentru că încercase să mituiască un poliţist ca să scape de o amendă. Avea interdicţie să plece din oraş, dar totuşi ieşise din Bucureşti. A crezut că oamenii legii au aflat acest lucru şi că veneau după el, fără să ştie că poliţiştii aveau cu totul altă misiune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri