Accidente grave pe patru drumuri naționale, în ultimele ore: doi morți și 13 răniți

Data publicării:
accident-adrasesti-1

Un copil de 10 ani şi un tânăr de 17 şi-au pierdut viaţa în urma accidentelor produse, în doar câteva ore, pe şoselele din România. De asemenea, mai multe persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Patru drumuri naţionale au fost blocate sau au avut circulaţia îngreunată.

O motocicletă şi un autoturism s-au ciocnit, aseară, pe Drumul Naţional 3, în localitatea Valu lui Traian. Presa locală scrie că şoferul maşinii ar fi întors într-un loc în care nu avea voie să facă o astfel de manevră. Motociclitul a suferit mai multe fracturi şi a fost transportat la spitalul Judeţean din Constanţa.

Un accident grav, în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs în judeţul Ialomiţa. Medicii de la ambulanţă au găsit la faţa locului un băiat de 10 ani în stop cardio-respirator pe care nu au reuşit să îl resusciteze, deşi au făcut manevre timp de aproape o oră. Alţi doi copii, doi bărbaţi, dar şi o femeie gravidă, au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Slobozia. Drumul Naţional 2A a fost blocat, în zona localităţii Andrăşeşti, mai multe zeci de minute.

Circulaţia rutieră a fost blocată şi pe Drumul Naţional 19, între Oradea şi Carei. Mai multe echipaje de ambulanţă şi descarcerare au intervenit în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. Trei persoane au fost rănite, iar maşinile au fost distruse aproape în totalitate.

Un alt accident grav a avut loc în judeţul Bistriţa-Năsăud. Un autoturism în care se aflau cinci oameni a intrat într-un cap de pod, pe Drumul Naţional 15 A. Un tânăr în vârstă de 17 ani a decedat pe loc. Salvatorii i-au transportat la spital pe ceilalţi ocupanţi ai vehiculului. Conform poliţiştilor, şoferul, care avea permisul suspendat, ar fi intrat cu viteză foarte mare într-o curbă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri