Accidente în lanţ pe DN5. 12 maşini implicate, șapte persoane rănite

Data publicării:
girofar masina de politie - captura digi24-5

Primul accident a avut loc în jurul orei 07.10, în condiţii de ceaţă densă, după ce un tir care venea spre Bucureşti a ajuns pe bordură într-un sens giratoriu și a fost lovit apoi de două autoturisme care veneau din spate, potrivit agentului şef principal Constantin Vasilache de la Poliţia Judeţeană Giurgiu, citat de Mediafax.

În urma impactului au fost rănite trei persoane. Una dintre acestea fost transportată la spital, iar celelalte două au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

În timp ce poliţiştii se aflau la faţa locului pentru cercetări, alte patru autoturisme s-au lovit în lanţ, în coloana care s-a format în urma primului accident.

La scurt timp, la capătul coloanei s-a mai produs un accident în lanţ în care au fost implicate alte cinci autovehicule.

În urma accidentelor au fost rănite şapte persoane. A fost necesară şi intervenţia reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în condiţiile în care o persoană a rămas încarcerată.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţe şi duse la spitale din Giurgiu şi Bucureşti, iar la faţa locului a fost solicitat şi un elicopter pentru preluarea unor victime.

În urma accidentului, circulaţia în zonă este întreruptă pe ambele sensuri în zona localităţii Adunaţii Copăceni, la limita cu judeţul Ilfov. Traficul se desfăşoară provizoriu prin localitate.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri