Adjunctul şefului SPP, trecut în rezervă

Data actualizării: Data publicării:
poza

General-locotenentul Alexandru Burian, adjunctul directorului SPP, a fost trecut în rezervă prin decret prezidențial, după ce acesta a împlinit vârsta de 60 de ani.

burian

Președinția anunță, într-un comunicat, că șeful statului, Klaus Iohannis, a semnat decretul „privind înaintarea în gradul de general – cu patru stele, la trecerea în rezervă, a domnului general-locotenent – cu trei stele Burian Alexandru din Serviciul de Protecție și Pază – la data de 25 noiembrie 2016”.

Burian Alexandru a îndeplini mai multe funcții de conducere în cadrul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă a Ministerului Administraţiei şi Internelor, precum și în Direcţia de Siguranţă Militară a Ministerului Apărării.

Președintele a mai semnat două decrete: unui privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a generalului de brigadă – cu o stea Cavaleru Dan din Ministerul Apărării Naționale și celălalt privind înaintarea în gradul de general-locotenent – cu trei stele, la trecerea în rezervă, a general-maiorului – cu două stele Ioniță Ariton din Ministerul Apărării Naționale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri