Adolescent găsit spânzurat într-un spital din Vaslui. Poliţia face anchetă pentru ucidere din culpă

Data publicării:
paturi spital camera

Un adolescent de 17 ani, din localitatea vasluiană Buda, a fost găsit spânzurat în toaleta unui salon al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, la o săptămână după ce fusese internat în unitatea medicală. Poliţia a început o anchetă pentru ucidere din culpă, potrivit News.ro.

paturi spital camera

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au declanşat o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui după ce un pacient în vârstă de 17 ani a fost găsit spânzurat în toaleta unui salon al unităţii medicale.

Trupul adolescentului a fost descoperit de către o asistentă a Secţiei ORL, acolo unde tânărul era internat de o săptămână, cu diagnosticul de „otită purulentă”. În momentul în care s-a sinucis, tânărul era singurul pacient internat în respectivul salon.

„Minorul a fost găsit spânzurat de caloriferul din toaleta salonului, la o înălţime de 1,4 metri faţă de sol. Trupul adolescentului a fost ridicat de către asistentă şi ulterior resuscitat de către cadrele medicale. Câteva ore mai târziu, a fost declarat decesul. Cadrele medicale susţin că, pe perioada cât a stat internat minorul, nu ar fi sesizat tendinţe suicidale ale acestuia”, a precizat, sâmbătă, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii vasluieni au dispus efectuarea autopsiei, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducerea SJU Vaslui a declanşat propria anchetă internă în acest caz.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri