Adolescentă de 16 ani, ucisă pe câmp. Prietenul ei a fost reținut

Data publicării:
ancheta politie, banda nu treceti_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

O adolescentă în vârstă de 16 ani dintr-o comună ieşeană a fost găsită moartă pe un câmp, având mai multe lovituri în zona capului, cel care a ucis-o fiind prietenul fetei, care şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut, informează News.ro.

ancheta politie, banda nu treceti_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: Inquam/Octav Ganea

Potrivit anchetatorilor, cel care a sunat la 112 a fost chiar prietenul tinerei, în vârstă de 20 de ani, care a spus că a găsit-o pe fată pe un câmp situat la trei kilometri de localitatea Hălăuceşti şi că aceasta avea urme de lovituri în zona capului.

Un echipaj al Ambulanţei a mers la faţa locului, medicii constând decesul fetei. Cadavrul tinerei a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, unde va fi făcută necropsia.

Tânărul a fost audiat de către procurori pe tot parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar după ce a negat că el ar fi autorul crimei, şi-a recunoscut în cele în urmă fapta.

Sâmbătă dimineaţă, el a fost reţinut, apoi a fost dus la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei. În funcţie de rezultatul expertizei psihiatrice, anchetatorii vor decide dacă vor solicita judecătorilor emiterea mandatului de arestare pe numele tânărului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri