Adolescenta dispărută le-ar fi lăsat părinţilor un bilet în care spunea că vrea să plece la mănăstire 

Data publicării:
fata

ACTUALIZARE 13.02. Poliţiştii au găsit un bilet în care fata spunea că vrea să plece la mănăstire. Înainte de a pleca, i-ar fi trimis un email duhovnicului în care îi scria că vrea să plece la mănăstire. Acesta i-ar fi răspuns să continue studiile.

Mama fetei nu crede că fata ar fi făcut acest lucru. Ea merge pe ipoteza ca fiica sa să fi fost răpită.

Mama şi bunica adolescentei dau declaraţii la Poliţie. Duhovnicul va fi audiat şi el în acest caz. 


Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor pentru a o găsi pe adolescentă şi a făcut publice semnalmentele acesteia.

"Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre", se arată în comunicat.

(Foto - Poliţia Capitalei) 

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la fată, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Mediafax, că fata este foarte credincioasă şi a intenţionat să fugă de acasă la 12 ani, însă a fost oprită atunci de duhovnicul ei.

Mama fetei, care este divorţată de tatăl acesteia, primea de fiecare dată un sms de la fiica ei atunci când aceasta ajungea la şcoală, însă miercuri acest lucru nu s-a mai întâmplat, potrivit surselor citate.

Poliţiştii au căutat-o pe adolescentă la mai multe mănăstiri, unde s-a presupus că aceasta ar fi putut să se ducă, însă nu au găsit-o.

Eleva ar fi dispărut în jurul orei 12.00 a zilei de miercuri, în timp ce se afla în drum spre Colegiul Naţional "Sf. Sava", aflat în centrul Capitalei, pe strada General Berthelot.

Fata este în clasa a IX-a şi a intrat la liceu cu media 10.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri