Adrian Despot merge la consultările de la Cotroceni

Data publicării:
despot

FOTO: facebook/adriandespot

ACTUALIZARE 13.00. „Am fost invitat la Cotroceni de către Președintele Iohannis. În continuare consider că nu sunt persoana potrivită însă, în spiritul respectului față de democrație și simbolurile acesteia, voi fi acolo”, a scris pe Facebook Adrian Despot.

Am fost invitat la Cotroceni de catre Presedintele Iohannis. In continuare consider ca nu sunt persoana potrivita insa, in spiritul respectului fata de democratie si simbolurile acesteia, voi fi acolo.

Posted by Adrian Despot on 6 Noiembrie 2015

 „Vă mulţumesc pentru susţinerea şi încrederea acordată. Va înţeleg furia şi dorinţa de schimbare. Şi eu, la fel că şi voi, sunt satul de improvizaţii. Participarea mea în calitate de reprezentant la consultări nu ar fi decât o altă improvizaţie. Nu am nici pregătirea şi nici priceperea necesară pentru aşa ceva”, spune Adrian Despot.

„Cu toţii suntem nemulţumiţi de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă atât clasa politică cât şi marea majoritate a funcţionarilor publici. Haideţi să nu facem greşeală de a înlocui o serie de incompetenţi cu o altă serie de incompetenţi”, a adăugat acesta.

Dragii mei,Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la...

Posted by Adrian Despot on 5 Noiembrie 2015

Solistul trupei Viţa de Vie, Adrian Despot, le-a relatat procurorilor momentul izbucnirii incendiului: „La un moment dat, în timp ce stăteam pe canapea, l-am auzit pe solistul trupei spunând ceva de genul - a luat foc. (...) Nu am remarcat ca cineva să încerce să stingă incendiul. (...) S-a creat o ambuscadă la intrarea în container, deoarece foarte multe persoane erau deja căzute pe jos, iar din spate erau alte persoane care împingeau. La rândul meu, am căzut, iar sub mine, mi-am dat seama că se aflau mai multe persoane. Peste mine au căzut mai mulţi oameni şi am rămas prins în acea ambuscadă. La un moment dat, s-a simțit un val de aer, am remarcat o flacără foarte mare, iar de sus cădeau bucăți de burete ars şi lemn ars”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri