Adrian Susanu, „Divizia locală” de la Digi24 Brașov: Următorul an trebuie să aducă o confirmare pentru munca bună depusă până acum

Data publicării:
ADRIAN SUSANU

 

Marţi, 17 decembrie, Digi24 Braşov împlineşte primul an de emisie, primul an în care le-a adus, în fiecare zi, telespectatorilor actualitatea în direct.

Care este bilanţul tău la un an de Digi24 Braşov?

Un an la Digi24 Braşov a însemnat un an plin de realizări. Un an în care am descoperit tainele comentariului sportiv şi am luat parte la cele mai importante evenimente din sportul local. Bilanţul este unul cu siguranţă pozitiv. Momentele petrecute alături de sportivi, antrenori şi conducători mi-au dat posibilitatea să aduc în faţa telespectatorilor cele mai proaspete informaţii şi cele mai bune imagini.

Care au fost subiectele abordate în Divizia Locală şi care a fost reacţia telespectatorilor?

„Divizia Locală” a fost locul unde, în fiecare luni seara, cele mai importante subiecte erau dezbătute şi analizate. De asemenea, ediţiile speciale au adus în casele oamenilor, în direct, imagini de la evoluţiile hocheiştilor şi handbalistelor în cele mai tari competiţii interne. Iar reacţia a fost una pe măsură. Ne-am identificat practic în Braşov cu hocheiul şi am crescut alături de o echipă care este din ce în ce mai iubită sub Tâmpa. Am fost aproape de campionii mondiali şi europeni de la scrimă sau am trăit momente istorice alături de echipele de fotbal locale care în acest an au oferit o premieră pentru oraşul nostru. Am avut două reprezentante în prima Ligă.

După un an care este concluzia, cum arată sportul braşovean?

La Braşov, sportul va avea mereu un loc important. Anul 2013 a fost unul cu suişuri şi coborâşuri. Am fost alături de sportivii ce au luat parte la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Am trăit bucuria unor promovări istorice, dar şi grija unui viitor pentru echipele braşovene după problemele financiare din finalul anului. Individual, sportivii braşoveni ajung mereu pe cele mai înalte poziţii şi ne-au arătat că, indiferent de probleme şi greutăţi, sportul va amplasa mereu Braşovul în rândul celor mai buni.

Ce ţi-ai propus pentru următorul an, ce suprize îi aşteaptă pe telespectatorii Digi24 Braşov?

Următorul an trebuie să aducă o confirmare pentru munca bună depusă până acum. Îmi doresc să fim mai aproape de viitorii campioni şi să ne concentrăm mai mult pe tinerele talente, indiferent de domenii. Avem nevoie să clădim încrederea celor mai tineri şi vom face asta. Sportul are un loc foarte important într-o societate sănătoasă, iar noi, echipa Digi24 Braşov, trebuie să avem un aport important în această „luptă” pe care o purtăm pentru un oraş informat, sănătos şi fericit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri