Adriana Săftoiu: În PDL este o confruntare între frustrările adunate în mandatul lui Băsescu

Data publicării:
28022013 20saftoiu-52229

„Domnul Vasile Blaga are cele mai mari șase pentru că ceea ce se întâmplă în PDL este o confruntare între frustrările adunate în mandatul lui Băsescu, mai ales după anul 2009. Blaga vorbește mai des despre Partidul Democrat, decât despre PDL. Ceea ce vrea să transmită este „Aș vrea să regăsesc spiritul Partidului Democrat, cu Traian Băsescu, dar altul decât cel care a devenit””, a afirmat Săftoiu.

Fostul deputat a susținut că frustrările au provenit din faptul că Traian Băsescu nu le-a permis membrilor partidului să greșească.

„Dacă am face o analiză a persoanelor care se aflau în spatele lui Blaga, în momentul în care acesta și-a depus moțiunea, sunt persoane care au lăsat senzația că nu au putut să crească pentru că au intrat într-un conflict. Acolo sunt frustrații”, a mai spus Săftoiu.

Despre Monica Macovei, Adriana Săftoiu a mărturisit că îi lipsește empatia față de electorat.

„Problema este că doamna Macovei are imaginea de om corect. Are dezavantajul de a fi femeie. Ai nevoie de acea empatie, emoție, pe care trebuie să o realizezi între tine și electorat. Asta îi lipsește doamnei Macovei. A fost omul serios, care și-a văzut de treabă, dar acest element nu este suficient ca să câștige”, a afirmat fostul deputat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri