Agenţiile internaţionale de presă relatează despre cazul Omar Hayssam

Data publicării:
omar hayssam

România anunţă că omul de afaceri sirian dat în urmărire după ce a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru organizarea răpirii a trei jurnalişti români în Irak a fost predat autorităţilor de la Bucureşti. (...) Comunicatul Preşedinţiei României nu oferă detalii despre modul în care Omar Hayssam a fost adus în România. (...) Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei a refuzat să spună dacă omul de afaceri a fost predat de regimul de la Damasc", scrie Associated Press, citată de Mediafax.

Autorităţile române „nu au oferit detalii despre operaţiunea prin care a fost predat omul de afaceri Omar Hayssam”, notează Agenţia France Presse.

Un om de afaceri de origine siriană condamnat în lipsă la 20 de ani de închisoare pentru organizarea răpirii a trei jurnalişti români în Irak a fost predat poliţiei române vineri dimineaţă”, relatează Agenţia China Nouă, notând, la rândul său, că autorităţile de la Bucureşti au refuzat să ofere detalii despre operaţiune. 

Omar Hayssam a avut relaţii apropiate timp de mulţi ani cu politicieni români de rang înalt”, reaminteşte agenţia DPA.

Citiți și:

Omar Hayssam a fost predat Poliției Române pentru executarea pedepsei de 20 de ani

Vasile Blaga, despre predarea lui O. Hayssam: „Este o victorie a instituțiilor statului. Nu poți fugi de justiția românească”

Omar Hayssam, predat poliției române. În ce dosare este implicat

Consilierul prezidențial Iulian Chifu: Un stat serios îşi aduce acasă toți infractorii condamnaţi. Mulţi nu vor mai dormi bine

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri