Aglomerație pe DN1, traficul a fost deviat. Accident la Ciolpani, soldat cu cinci răniți

Data publicării:
2012013 20ciolpani2-41640

Actualizare ora 18.00Cel mai grav rănit a fost şoferul, care a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca. Unul dintre copii, rănit la mână, a fost dus tot la Floreasca, iar frații săi mai mici la Grigore Alexandrescu. Mama a ajuns la Spitalul Elias. Medicii spun că toţi sunt în afara oricărui pericol.

Ce s-a întâmplat

Conducatorul unui autoturism care se deplasa pe banda întâi nu s-a asigurat la trecerea banda a doua. Din spate venea maşina în care se afla familia cu trei copii. Șoferul nu a mai apucat să frâneze și, încercând să evite impactul, a lovit parapetul care se afla pe axul drumului și s-a răsturnat. Familia cu trei copiiera în concediu şi se ducea la munte.

Trei ambulanţe au venit la locul accidentului.

Actualizare ora 16.05 Un accident soldat cu cinci răniți, între care patru copii, a avut loc pe DN1, în localitatea Ciolpani. Din motive necunoscute, șoferul unui autoturism a intrat în bara despărțitoare a drumului. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD.

Actualizare ora 16.00 Aproape 200 de mașini sunt blocate pe podul de la ieșirea din Brașov către Predeal. Echipajele de poliție redirijează traficul, dar șoferii au devenit nervoși din cauza așteptării.

Actualizare ora 14.Traficul de pe DN1 a fost deviat pe DN1 A, Cheia-Săcele-Ploiești.

Pe sensul Brașov-București, numărul mașinilor este mult mai mic totuși decât se așteptau polițiștii.

Însă, odată cu venirea serii, probabil traficul se va aglomera.

--------------------------------------------

Pentru a nu exista probleme pe drumul de întoarcere, peste 2.200 de poliţişti fac controale pe autostrăzi şi pe drumurile naţionale, pentru a-i depista pe şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sunt vizate în special traseele care leagă staţiunile montane de marile oraşe. Noaptea de Anul Nou a fost, din punct de vedere al problemelor rutiere, una liniştită în general, în comparaţie cu alţi ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri