Aglomerație și haos în traficul rutier din București încă de la primele ore. În Militari, mașinile circulă cu 5-10 km pe oră

Data publicării:
masini in trafic in bucuresti
Aglomerație și haos în traficul rutier din București încă de la primele ore. FOTO: Digi24

Aglomerația pe străzile din Capitală, la primele ore ale dimineții, a devenit deja un lucru obișnuit pentru șoferi. Dacă se adaugă și ploaia, așa cum s-a întâmplat ieri, sau străzile în reparații, situația se blochează de-a dreptul. Vineri dimineață, în unele zone din București, mașinile nu puteau înainta cu mai mult de 5 - 10 kilometri pe oră.

Este aglomerație pe străzile din București încă de la primele ore ale dimineții mai ales că de câteva zile toți elevii s-au întors la școală.

Pe Șoseaua Virtuții, cartierul Militari, mașinile circulă cu 5 – 10 kilometri pe oră, relatează reporterul Digi24.

Probleme în trafic sunt nu numai în Militari, ci și în nordul Capitalei, în zonele Mogoșoaia și Pipera.

Polițiștii rutieri se așteaptă ca problemele să se mențină așa toată ziua, ba chiar spre după-amiază, să se aglomereze ieșirile din Capitală. O problemă este că numărul mic de polițiști rutieri face imposibilă dirijarea tuturor intersecțiilor.

Vineri, în București, străzile sunt încă umede, așa că polițiștii avertizează șoferii să circule prudent și să păstreze distanța pentru că frânarea este dificilă.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri