Sari la conținut

Înjunghiat pentru un loc de parcare

Un bărbat a fost înjunghiat după o ceartă pentru un loc de parcare, în Capitală. Bărbatul a fost dus cu ambulanţa la spital, în urma conflictului.

Totul s-a petrecut marţi seară, în zona intersecţiei dintre Şoseaua Mihai Bravu şi Strada Baba Novac. Victima ar fi intrat cu maşina pe spaţiul pe care voia să parcheze agresorul, motiv pentru care cel din urmă l-a atacat cu un cuţit. Agresorul, care a fugit de la locul faptei, a fost prins în scurt timp şi a fost dus la secţia 7 de poliţie. De acolo a ajuns la secţia 12, iar în cele din urmă a fost dus la Poliţia Capitalei unde a fost audiat toată noaptea.


Poliţia Capitalei a anunţat că, în jurul orei 17.30, prin apel 112, pe raza Sectorului 3, a fost sesizată o altercaţie în trafic în care au fost implicaţi doi conducători auto.

”Unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu un obiect înţepător, după care a părăsit în viteză locaţia. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje ale Secţiei 12 Poliţie, care au luat primele măsuri, atât cu privire la partea vătămată, cât şi la demararea investigaţiilor şi identificării de martori care să poată da detalii cu privire la eveniment”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Victima a fost transportată la spital, iar poliţiştii au identificat şi conducătorul celui de al doilea autoturism, persoană despre care există indicii că ar fi agresorul. Acesta a fost preluat de catre poliţişti ai Secţiei 7.

Cercetările au fost preluate si sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti si Serviciul Omoruri în vederea stabilirii situaţiei.

Sursa News.ro