Agresorul bărbatului găsit plin de sânge pe o stradă din Bragadiru s-a predat la Poliție. Victima a murit la spital

Data publicării:
barbat cu catuse la maini
Agresorul bărbatului găsit plin de sânge pe o stradă din Bragadiru s-a predat la Poliție. Foto: Profimedia

Procurorii din Ilfov au preluat ancheta în cazul bărbatului găsit căzut pe stradă şi plin de sânge, în oraşul Bragadiru, după ce victima a murit la spital. Un bărbat s-a predat şi a afirmat că el este autorul crimei, explicând că l-a înjunghiat pe bărbatul găsit pe stradă pentru că avea neînţelegeri mai vechi cu acesta şi că victima obişnuia să îl şicaneze. Agresorul este acuzat de omor, a fost reţinut şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul găsit căzut şi cu sânge pe haine, duminică seară, pe o stradă din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, a murit la spital. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, care au deschis un dosar pentru omor.

Un bărbat de 34 de ani s-a predat la Secţia 19 Poliţie din Bucureşti, spunând că el este autorul crimei. De acolo a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov.

Reprezentanţi ai Parchetului au declarat, luni, pentru News.ro că agresorul a explicat că avea neînţelegeri mai vechi cu victima şi că aceasta obişnuia să îl şicaneze şi să îl înjure, iar pe acest fond l-a înjunghiat pe bărbat, folosind un briceag cu lama mare. Incidentele au avut loc în faţa unui local din Bragadiru, potrivit News.ro.

Agresorul a fost reţinut, iar luni va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri