Agresorul de la Onești amenința public, încă din 2018, că se va răzbuna: Cu armă de foc voi face dreptate. Nu glumesc

Data actualizării: Data publicării:
momentul in care agresorul de la onesti iese la balcon
Agresorul de la Onești a omorât doi bărbați pe care i-a ținut ostatici în apartament ore în șir. FOTO: Captură Digi24

Agresorul de la Onești care a înjunghiat mortal doi muncitori după ce i-a ținut ostatici câteva ore într-un apartament amenința public, încă din 2018, că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului.

În 2018, G. M. a publicat pe Facebook o înregistrare video, în care amenința că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului, dacă nu i se dă curs la plângerile penale numeroase pe care le făcuse.

El a povestit momentul în care familia lui a fost evacuată în 2010. Bărbatul l-a acuzat pe executorul judecătoresc pentru că a venit cu jandarmii și i-a scos familia din casă fără să arate nicio hotărâre judecătorească prin care să i se fi dat acest drept. În înregistrarea video, G.M. acuză chiar că unul dintre jandarmi i-ar fi amenințat fiica cu un pistol.

Bărbatul a susținut că a încercat fără succes să își recupereze lucrurile din casă și, pentru că nu a putut face asta, a formulat mai multe plângeri penale atât la procurori civili, cât și la procurori militari. G.M. spune că nu a fost niciodată chemat la audieri.

"Nu am reclamat decât unde e hotărârea judecătorească care a permis evacuarea silită, de ce nu am fost audiat la nicio cercetare penală, de ce nu ni s-a permis să participăm la inventarierea bunurilor din apartament.

Familia mea a fost amenințată cu arma de foc. Dacă nu se lămurește această situație, cu arma de foc voi face și eu dreptate. Să nu vă fie de glumă! Nu glumesc.

Asta am vrut să vă spun, iar dacă vreți, luați măsuri. Dacă nu, o să vă lămuresc că o să luați mai târziu. Luați măsuri urgente", spune el în înregistrarea de aproximativ 8 minute.

Acum, agresorul este în spital, rănit, soția sa a fost reținută pentru complicitate la lipsire de libertate, iar șefii din Poliție fac o anchetă internă la Onești, pentru a verifica dacă au existat pași greșiți și în intervenția autorităților.

Citește și:

Unde s-a greșit în intervenția de la Onești. Psiholog criminalist: Se așteaptă în maniera retro să se dea ordin. Ca la Caracal

Ce s-a petrecut la Onești și ce voia să obțină bărbatul care și-a ucis ostaticii

UPDATE. Noi imagini cu agresorul de la Onești. Soția sa a fost reținută pentru complicitate

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri