Al zecelea Vanghelion la Romexpo, cu 6.000 de oameni

Data publicării:
3012 20vanghwelion-41163

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, spune că a încercat, alături de echipa sa de consilieri, să ofere celor care îşi vor petrece noaptea dintre ani la Vanghelion un program interesant pentru toţi cei din public, indiferent de vârstă.

„Avem pe Anastacia, ca invitat special, îl avem pe David Bisbal, care eu cred că o să fie unul dintre cântăreţii foarte buni şi, vă spuneam, avem încă doi invitaţi - Baccara şi Venga Boyz. Deci... Exceptând toate foarmaţiile româneşti, când spun toate formaţiile aş vrea să plec poate de la Ștefan Bănică Jr şi să mă duc, să citesc... Nu ştiu pe care dintre ei să dintre ei să vi-i prezint mai mult sdau mai puţin... Toți sunt importanţi, sunt atât de mulţi...”, a declarat, „răspicat”, „primarul care este”.

Marian Vanghelie a mai spus că meniul va fi unul bogat, dar s-a ferit să îl prezinte singur, ci a apelat la un specialist.

Primăria Sectorului 5 va organiza în noaptea dintre ani şi un spectacol în aer liber. Practic, intersecţia dintre străzile Sebastian şi Rahova va fi blocată, iar locuitorii sectorului 5 se vor putea distra până la ora 1.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri