Alertă cu bombă în noaptea de Revelion, la Drobeta-Turnu Severin

Data publicării:
alerta bomba drobeta - captura
Alertă cu bombă din cauza unei genți suspecte aruncate pe o stradă din Drobeta Turnu Severin în noaptea de Revelion 2020 Foto: captură video

O alertă cu bombă a fost declanșată la Drobeta-Turnu Severin, în noaptea de Revelion, din cauza unei genți suspecte, lăsate pe o stradă din oraș. Mai multe echipaje de poliție și pirotehniștii de la SRI au intervenit la fața locului, relatează Mediafax.

(sursa video: MEDIAFAX)

Alarma s-a dat la ora 23:30, după ce, printr-un apel la 112, autoritățile au fost anunțate că pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, dintr-o mașină a fost aruncată o geantă suspectă. Imediat, la fața locului, au ajuns mai multe echipaje de la Poliție și de la SRI.

(video: MEDIAFAX)

După aproape trei ore de verificări, pirotehniștii au deschis geanta și au descoperit că în aceasta nu se afla nimic periculos. Potrivit unor surse, în geantă se afla ipsos.

„Geanta a fost ridicată de echipa pirotehnică a SRI. În urma verificărilor, s-a constatat că geanta nu conține materiale explozive sau substanțe periculoase”, a declarat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt IPJ Mehedinți.

Traficul în zonă a fost blocat pe durata cercetărilor.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri