Alertă falsă cu bombă la Ambasada Israelului

Data actualizării: Data publicării:
politia fb

Alertă falsă cu bombă la Ambasada Israelului, după ce un colect suspect a fost descoperit în zonă, relatează Digi24. Pirotehniștii au verificat bagajul care nu conținea doar haine și gunoaie.

ACTUALIZARE 15.23. A fost o alarmă falsă. Specialiștii au scanat coletul și au descoperit că acesta conținea doar haine și gunoaie.

Geanta abandonată în apropiere de stația de metrou și vis-a-vis de Ambasada Israelului a fost semnalată de un trecător la 112. Imediat au intervenit polițiștii și pirotehniștii SRI, care au izolat zona pe un perimetru de aproximativ 50 de metri pătrați.

În fața Ambasadei Israelului erau prezente forțe de ordine suplimentare, mascați și angajați ai SRI, care au securizat intrarea în ambasadă.

Specialiștii de la serviciul pirotehnic al SRI au scanat geanta și au constatat că nu există încărcătură explozivă. Un angajat al SRI s-a apropiat apoi și a deschis geanta, în care se aflau haine și gunoaie.

Nu este pentru prima dată când au loc astfel de alerte în București. Din fericire, s-a dovedit a fi vorba de alarme false.


 

 

Un trecător a observat un bagaj aparent abandonat în apropiere de Ambasada Israelului, în zona Piața Unirii. A așteptat câteva minute și, pentru că nimeni nu a recuperat bagajul, a alertat autoritățile.

Zona a fost evacuată, iar traficul a fost deviat. La fața locului au sosit polițiști și pirotehniști de la SRI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri