Alertă falsă cu bombă la Trezoreria Botoșani

Data actualizării: Data publicării:
trezorerie-botosani

A fost alertă falsă cu bombă, luni dimineață, în Botoșani. O femeie a sunat la 112 și a anunțat că este posibil ca la sediul Trezoreriei Botoșani să fie un dispozitiv explozibil. Clădirea a fost evacuată, iar accesul oamenilor în zonă este retricționat. Reprezentanții SRI au anunțat ulterior că informația nu se confirmă.

trezorerie-botosani
Captură Google Maps

Actualizare 11:50. Alerta cu dispozitiv explozibil de la Trezoreria Botoşani nu se confirmă, au anunţat reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii (SRI). Activitatea instituţiei s-a reluat.

„Se infirmă alerta cu bombă, nimic de interes pirotehnic, s-a reluat activitatea la Trezoreria Botoşani”, au transmis, luni, reprezentanţii SRI.

Aceştia au verificat întreaga clădire şi nu au descoperit niciun colet suspect.

Anterior, clădirea în care funcţionează Trezoreria Botoşani dar şi alte instituţii a fost evacuată, după ce un apel pe numărul 112 anunţa că este posibil să existe un dispozitiv explozibil.

La faţa locului au acţionat mai multe echipaje ale forţelor de ordine, iar traficul a fost blocat.

Poliţiştii încearcă să găsească persoana care a sunat şi a făcut ameninţarea. 


„Am primit o sesizare prin 112 care ne informa cu privire la faptul că în sediul Trezoreriei este posibil să existe un dispozitiv exploziv, traficul a fost restricționat în zonă, clădirea a fost evacuată. În acest moment intervenția pirotehniștilor este în desfășurare”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani, pentru Digi24.

Apelul a fost anonim.

Sursa: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri