Alexandru Nazare: Am pus locuinţa de serviciu la dispoziţia RAAPPS în decembrie

Data publicării:
nazare 20alexandru 20mfax-44185

Guvernul a publicat miercuri lista completă a chiriaşilor din locuinţele Regiei Autonome a Protocolului de Stat, inclusiv a celor care nu mai au dreptul să stea în acestea. Fostul ministru al Transporturilor Alexandru Nazare arată că a pus apartamentul de patru camere la dispoziţia RAAPPS încă din 29 decembrie.

Citeşte şi Ion Ţiriac, Gelu Voican Voiculescu, Gabriel Cotabiţă, Rodica Mandache şi Mioara Roman, pe lista chiriaşilor statului

„Având în vedere menționarea numelui meu în lista chiriașilor RA-APPS, sunt în măsură să fac următoarele precizări:

1. Apartamentul închiriat de la RA-APPS mi-a fost repartizat ca locuință de serviciu în luna aprilie 2012 când ocupam funcția de ministru al Transporturilor și infrastructurii, ca urmare a faptului ca nu dețineam o locuință în municipiul București.

2. Contractul încheiat cu RA-APPS pentru acest apartament a prevăzut obligația mea de a plăti o chirie lunară de 595 euro plus cheltuieli de 286 lei.

3. În luna decembrie 2012 am primit o comunicare din partea RA-APPS prin care mi se solicita rezilierea acestui contract. Prin urmare, din data de 29 decembrie 2012 apartamentul respectiv este la dispoziția RA-APPS, eu fiind în proces de închiriere a unei noi locuințe, întrucât nu dețin în continuare o proprietate în municipiul București.”

Apartamentul de patru camere şi o cameră de serviciu avea o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați, se arată pe listele publicate miercuri de Guvernul României.

Lista integrală a chiriaşilor din locuinţele de protocol ale statului
Situaţia persoanelor fizice care deţin locuinţe de protocol
Situaţia persoanelor fizice care deţin locuinţe de serviciu
Situaţia persoanelor fizice care nu mai deţin demnităţi şi nu mai au dreptul să locuiască în proprietăţile statului

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri