Sari la conținut

Ambulanță SMURD implicată într-un accident soldat cu un mort și patru răniți. Pasagerul din taxi nu poate fi identificat

Ambulanţa SMURD era în misiune şi se îndrepta către un caz din Otopeni. Semnalele luminoase dar şi sirenele erau pornite, iar şoferul ambulanţei a trecut pe roşu. În acelaşi timp, în intersecţie a intrat şi un taxi.

Conducătorul auto n-a văzut probabil decât semaforul verde, nu şi ambulanţa aflată în misiune. Maşina sa a fost lovită în plin şi aruncată la câţiva metri depărtare. În urma accidentului, pasagerul din taxi a murit, iar şoferul a fost rănit şi este internat la Spitalul Floreasca.

„Prezintă un traumatism la nivelul genunchiului, cu o fractură de rotulă. Este internat în Clinica de ortopedie la spitalul nostru, urmând să se decidă dacă e nevoie de chirurgie sau poate să fie tratat ortopedic. Este conștient”, a declarat Bogdan Oprița, coordonatorul SMURD Bucureşti.

„Pasagerii din mașina SMURD au fost răniți ușor. Este vorba de doi bărbați și o femeie, aceștia au primit îngrijiri medicale la spital”, a declarat Andrei Codău, inspector Brigada Rutieră Bucureşti.

Poliţiştii încearcă acum să afle care dintre şoferi se face vinovat de producerea accidentului.