Ambulanță SMURD implicată într-un accident soldat cu un mort și patru răniți. Pasagerul din taxi nu poate fi identificat

Data publicării:
taxi

Ambulanţa SMURD era în misiune şi se îndrepta către un caz din Otopeni. Semnalele luminoase dar şi sirenele erau pornite, iar şoferul ambulanţei a trecut pe roşu. În acelaşi timp, în intersecţie a intrat şi un taxi.

Conducătorul auto n-a văzut probabil decât semaforul verde, nu şi ambulanţa aflată în misiune. Maşina sa a fost lovită în plin şi aruncată la câţiva metri depărtare. În urma accidentului, pasagerul din taxi a murit, iar şoferul a fost rănit şi este internat la Spitalul Floreasca.

„Prezintă un traumatism la nivelul genunchiului, cu o fractură de rotulă. Este internat în Clinica de ortopedie la spitalul nostru, urmând să se decidă dacă e nevoie de chirurgie sau poate să fie tratat ortopedic. Este conștient”, a declarat Bogdan Oprița, coordonatorul SMURD Bucureşti.

„Pasagerii din mașina SMURD au fost răniți ușor. Este vorba de doi bărbați și o femeie, aceștia au primit îngrijiri medicale la spital”, a declarat Andrei Codău, inspector Brigada Rutieră Bucureşti.

Poliţiştii încearcă acum să afle care dintre şoferi se face vinovat de producerea accidentului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri