Anca Dumitrescu revine la Digimatinal

Data publicării:
anca

 

Anca este nerăbdătoare să revină la serviciu şi declară despre întoarcerea ei: „Revin, cu aceleaşi emoţii, în locul pe care l-am părăsit în vară cu lacrimi. Abia aştept să spun din nou "Bună dimineaţă, bine v-amgăsit la Digimatinal". Îmi era dor de cei din echipă. Am simţit lipsa momentelor în care râdeam cu gura până la urechi cu Cătălin, o întrebăm de fiecare dată pe Alexandra când ne aduce soarele, mă contraziceam cu Mircea pe scorurile meciurilor, îl tachinam pe Marius. Îi mulţumesc Ştefaniei că a avut grijă ca nimic să nu se schimbe”.

Perioada petrecută acasă împreună cu fiul ei a fost o experienţă unică: „Chiar astăzi, Matei împlineşte nouă luni. A fost o perioadă minunată, cu mult peste aşteptări. Am avut norocul de un copil cuminte şi ne-am bucurat împreună de fiecare etapă în parte, de fiecare moment în care râde din suflet. Singurul regret e că timpul trece mult prea repede. Aş vrea ca şi orele pe care le petrec departe de casă să treacă la fel. Pentru el va fi mai uşor: deşi nu are voie la televizor, i se va permite să se uite câteva minute la Digimatinal şi să o vadă pe mami altfel decât o ştie deja”

Pe Anca Dumitrescu, telespectatorii o pot urmări la Digimatinal, de luni până vineri de la 07:00 la 10:00, alături de Cătălin Petre, Marius Pancu, Mircea Ivan şi Alexandra Tararache. Ştefania Bătrînca, cea care i-a ţinut locul Ancăi pe perioada concediului, rămâne parte din echipa matinală, urmând să aducă cele mai importante informaţii ale dimineţii în calitate de reporter special.

Emisiunea Digimatinal poate fi urmărită şi pe www.digi-online.ro, iar înregistrările emisiunilor pot fi vizionate în arhiva disponibilă pe www.digi24.ro.


Digi24 este un canal liber la retransmisie. În martie 2014 a intrat, în urma unei decizii a CNA, în grila must carry. Astfel, Digi24 poate fi urmărit de către toţi abonaţii la serviciul Digi TV de la RCS & RDS, dar şi în grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu din România. În reţeaua Telekom se află în grilă pe poziţia 742 în cadrul serviciului IPTV şi la NextGen în grila digitală pe 275. Abonaţii UPC pot urmări programele postului de ştiri Digi24, pe poziţia 809.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri