ANCHETĂ. Un bărbat spune că a fost bătut de un medic de la Spitalul Pucioasa

Data publicării:
medic pucioasa

Un bărbat spune că a fost lovit de un medic de la Spitalul Pucioasa, care l-ar fi strâns de gât şi l-ar fi lovit cu pumnii. El a făcut publice imagini în care se vede cum doctorul strigă la el şi îl îmbrânceşte. Conducerea unităţii medicale spune că a declanşat o anchetă, în timp ce Poliţia a deschis dosar penal pe numele ambilor bărbaţi, amândoi depunând plângere.

Bărbatul care susţine că a fost lovit de medicul din Pucioasa povesteşte pe pagina sa de Facebook că a fost la spital cu bunica soţiei lui, căreia asistentele i-au administrat o perfuzie cu glucoză şi algocalmin şi i-au spus să meargă acasă.

VIDEO AICI

"Ieri 18.01, în jurul orelor 17:30, m-am prezentat la Urgenţa Spitalului Orăşenesc Pucioasa cu bunica soţiei mele, care avea dureri acute abdominale. Doamna de gardă de la Urgenţe i-a făcut o perfuzie cu glucoză şi algocalmin. După ce s-a terminat perfuzia, mi-a recomandat să o iau acasă că analizele de sânge sunt bune şi că nu prezintă niciun risc. La insistenţele noastre s-a hotărât să o vadă şi un chirurg”, povesteşte bărbatul.

Soţia acestuia şi femeia în vârstă, împreună cu o asistentă au mers, apoi, la secţia de chirurgie, unde medicul Costel Geambaşu ar fi devenit agresiv cu cele două femei, spunându-i soţiei, care era însărcinată "Copilul tău o să iasă handicapat”.

"După cele întâmplate, soţia a început să plângă şi m-a sunat pe mine, eu fiind în acestă perioadă la parter, lângă hainele bunicii. Eu am urcat la etajul 1 şi am vrut să ştiu unde este doctorul şi care este numele lui pentru a avea o discuţie cu dansul. Doamnele asistente nu au vrut să îmi comunice numele doctorului”, mai scrie bărbatul.

El susţine că medicul l-a strâns de gât şi l-a lovit cu pumnii, provocându-i răni la mâini şi contuzii la antebraţul stâng. În plus, povesteşte bărbatul, medicul ar fi încercat să o lovească pe soţia sa cu piciorul în abdomen.

De altfel, în imaginile postate pe Facebook se vede cum medicul strigă la el şi îl îmbrânceşte pe bărbatul care a intrat în cabinet pentru a-l întreba cum îl cheamă şi a-i cere explicaţii.

Directorul medical al Spitalului din Pucioasa, Daniel Cioroba, a declarat pentru News.ro că la nivelul unităţiii sanitare a fost dispusă o anchetă, iar comisia de disciplină a fost convocată pentru luni, întrucât vineri reprezentanţii conducerii spitalului nu au putut discuta cu medicul acuzat, care a fost supus recent unei intevenţii chirurgicale şi are trei bypass-uri.

Reprezentantul conducerii spitalului a precizat că trebuie ca, în urma anchetei, să se stabilească toate punctele de vedere, pentru a se vedea dacă medicul a fost provocat de către aparţinătorul care îl acuză de violenţă.

”Am văzut acea filmare astăzi. Luni vom analiza situaţia. Mi se pare incorect la lucrurile să fie privite doar unilateral, trebuie văzute punctele de vedere ale ambelor părţi. Nu ştiu dacă lucururile sunt doar aşa cum par în acea filmare. Sunt lucruri care nu trebuiau făcute într-un spital (…). Nu pot să spun că este sau că nu este adevărat, pentru că nu am această certitudine până nu facem o anchetă locală. (…) Sigur va trebui să luăm atitudine, nu putem să lăsăm lucrurile aşa. Pe acea filmare se vede o stare de agresivitate a domnului doctor, dar ştiţi cum este, poate a fost provocat, poate unele date din filmare au fost prelucrate. Cert este că nu este o atitudine corectă din partea unui medic să aibă o asemenea ieşire, drept pentru care noi de aceea ne-am şi sesizat şi facem o anchetă ca să aflăm adevărul” a spus Daniel Cioroba.

Directorul medical a precizat că medicul acuzat lucrează de aproximativ 30 de ani la spitalul din Pucioasa şi că actuala conducere a unităţii sanitare nu a avut nico sesizare scrisă, nicodată, în ceea ce-l priveşte pe medic.

Poliţia Judeţeană Dâmboviţa a deschis de asemenea o anchetă în acest caz, după ce medicul şi bărbatul care îl acuză pe acesta de agresiune s-au reclamat reciproc. Reprezentanţii IPJ Dâmboviţa au declarat că cei doi au depus reclamaţiile joi seară, iar pe numele medicului se fac cercetări pentru purtare abuzivă, în timp ce aparţinătorul este cercetat pentru ameninţare.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri