ANCHETĂ. Victima atacului armat din Băneasa este un om de afaceri croat

Data publicării:
cercetare crima mediafax

ACTUALIZARE 16.12. Victima este omul de afaceri croat, Zlatko Garac, care conduce mai multe firme de reciclare a metalelor.

E a fost audiat la spital. Şi rudele acestuia vor da declaraţii poliţiştilor.


Poliţiştii au stabilit că autorul atacului de aseară a folosit o armă letală de calibrul 5,6 milimetri. În urma descrierilor făcute de martori, anchetatorii au acum şi semnalmentele acestuia. Bărbatul are 1,70 metri înălţime, este corpolent şi în momentul atacului purta pantaloni negri şi o şapcă. Deocamdată, nu se ştie motivul atacului.

Bărbatul împuşcat este de origine croată şi derulează afaceri cu fier vechi. El este stabilit în România de zece ani.

Atacul s-a produs puţin după ora 20.00, pe Bulevardul Aerogării din Capitală. Victima, un om de afaceri croat, tocmai ieşea din sediul firmei sale, când un necunoscut a tras cu o armă spre el. Imediat, agresorul s-a făcut nevăzut. Deşi rănit, bărbatul atacat a reuşit să intre într-o benzinărie din apropiere şi să dea alarma.

Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a transportat victima la Spitalul Floreasca. Omul de afaceri avea o plagă împuşcată la nivelul coapsei drepte, una abdominală stânga şi una toracică. El fost operat, iar medicii spun că este în stare stabilă. Poliţiştii sunt acum pe urmele agresorului.

Bărbatul împuşcat este acum internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca, starea lui fiind stabilă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri