Andreea Marin, în Spania. Interviu în exclusivitate la Digi24, marți, la Digimatinal

Data publicării:
banica-46304

Cunoscuta vedetă de televiziune din România, aflată în vizorul presei după anunțarea divorțului de Ștefan Bănică, povestește despre relațiile ei cu presa, mai ales cele din ultima perioadă, despre cum se împacă statutul de vedetă cu cel de mamă și despre proiectele ei de viitor.

“Eu mă simt liberă și la mine acasă și nu mă plâng de intersecția mea cu oamenii normali, există doar câțiva și nici măcar nu pot spune că presa face ceva rău, există doar o parte a presei despre care nu știu dacă sunt jurnaliști cu adevărat, cred că sunt niște amatori cu pretentii de paparazzi. Rău este că ei nu stiu că să fii paparazzo înseamnă să fii cel nevăzut, care te urmărește fără să te șicaneze, de departe. Atâta vreme cât lucrurile se întâmplă așa e treaba lor, nu au nimic de descoperit în viața mea. Dar lucrurile se schimbă în momentul în care te urci pe mașina în care mă aflu, cu copilul meu, pentru că asta m-a deranjat mai tare, faptul că am avut lângă mine copilul speriat de faptul ca niște nebuni băteau cu pumnii în mașină pentru a obține o privire, o fotografie”, i-a povestit Andreea Marin corespondentului Digi24.

În interviul difuzat mâine dimineață, în cadrul emisiunii „Digimatinal”, prezentată de Anca Dumitrescu și Marius Pancu, cunoscuta vedetă de televiziune vorbește și despre scopul vizitei ei în Spania. „M-a atras aici imaginația celor care scriu formate, sensibilitatea lor pur latină, asemănările dintre noi în ceea ce priveste reacția în fața unor momente. Am venit aici să văd un format foarte bun din descriere, pentru a-l vedea live, voi fi invitată in acel program de televiziune din partea unor producători de aici, se pare că un producator m-a plăcut foarte mult pe vremea când lucram cu domnul Lazarov, când făceam incursiuni destul de dese la Madrid, m-a reținut și m-a căutat după atâția ani”, spune Andreea Marin într-un interviu amplu, realizat în Spania, ce poate fi urmărit mâine la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri