Andrei Muraru a demisionat de la conducerea IICCMER

Data publicării:
andrei muraru presedinte iiccmer

Andrei Muraru a spus că a făcut acest gest în urma evoluțiilor politice din ultima vreme și, prin urmare, vrea să rămână loial celor care l-au sprijinit și l-au susținut.

El a precizat că este vorba despre Partidul Național Liberali și a adăugat că nu au existat presiuni politice pentru a-și da demisia.

„I-am transmis premierului demisia, în această dimineaţă, nu am apucat să vorbim. Există regrete, cel mai important e că nu am văzut trimiterea în judecată a lui Alexandru Vişinescu şi a lui Ioan Ficior”, a spus Muraru.

El a adăugat că întârzierea cu o săptămână a gestului său nu are legătură cu vreo negociere sau presiune, ci cu aspecte interne.

Andrei Muraru a precizat la Digi24 că l-a anunțat cu puțin timp înainte de ora 11:00 pe Victor Ponta, prin urmare, nu a primit nicio reacție de la premier.

Andrei Muraru s-a alăturat în mai 2006 Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului în România, care a devenit ulterior IICCMER, iar între octombrie 2007 - februarie 2008 a fost șeful Serviciului Investigaţii Speciale din institut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri