Andrew Tate, scos din arest pentru a fi dus la spital

Data actualizării: Data publicării:
andrew tate fumeaza trabuc
Andrew Tate, scos din arest pentru a fi dus la spital. Foto: Profimedia

Cu trei zile înainte de procesul în care se va judeca cererea de eliberare, Andrew Tate, milionarul britanic arestat pentru trafic de ființe umane și criminalitate organizată alături de fratele său, a fost scos din arest și dus la spital.

Andreea Georgescu, jurnalist Digi24: Frații Tate sunt în arest preventiv de 10 zile deja, fiind acuzați de procurorii de la DIICOT de criminalitate organizată, constituirea unui grup infracțional și trafic de ființe umane, acestea fiind și motivele pentru care un judecător de drepturi și libertăți a emis mandate de arestare pe numele lor.

Andrew Tate a cerut să fie dus la cabinetul medical al arestului central, unde se află de 10 zile, și a prezentat acolo documente medicale ce arată că ar avea nevoie de un consult de specialitate care nu poate fi făcut în rețeaua sanitară a Ministerului de Interne, motiv pentru care a fost dus sub supravegherea strictă a polițiștilor de la arestul central la un spital din circuitul civil din București.

Acolo a fost văzut de un medic specialist, înțelegem că i s-au făcut mai multe analize de specialitate, după care a fost dus înapoi în arestul Poliției Capitalei unde rămâne până marți, atunci când speră să obțină eliberarea din arest.

Atunci, Curtea de Apel București va lua în discuție contestația fraților Tate la măsura arestării preventive în dosarul în care acuzațiile pe numele celor doi sunt deosebit de grave.

Anchetatorii de la DIICOT spun că au identificat până acum șase tinere care îi acuză pe cei doi că le-ar fi manipulat și chiar amenințat, ori șantajat să contribuie la creșterea averii fraților Tate prin furnizarea unor imagini cu ele în ipostaze compromițătoare, în ipostaze pornografice, care erau apoi vândute pe diverse platforme ori site-uri de socializare de specialitate.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri