Apel pe Facebook. Primarul care le cere localnicilor să aducă flori de acasă pentru înfrumusețarea comunei 

Data publicării:
comuna spring site

Inițiativa primarului a fost foarte bine primită de locuitorii comunei, care au venit dis-de dimineață cu plante de tot felul la sediul Primăriei. De asemenea, oamenii spun că banii care ar fi fost cheltuiţi pe flori pot fi folosiţi în alte scopuri.

Aseară am văzut anunţul pe Facebook şi m-am hotărât cu soţul meu să ducem doi brazi şi sperăm ca banii care sunt alocaţi pentru aşa ceva să fie folosiţi în interesul comunei, nu chiar pentru flori. Străzile sunt asfaltate, dar problema mare este canalizarea şi sperăm să se ducă banii spre acel proiect”, a declarat Anca Casapu.

Eu sper că fiecare cu ce putem să participăm, să aducem, să ajutăm primaria, că e a noastră, noi suntem locuitorii comunei”, a adăugat Ion Lupean.

Primarul spune că anul trecut bugetul comunei a fost de aproape un milion şi jumătate de lei. În acest an e mai mic cu 200.000 de lei şi s-ar putea să nu ajungă nici pentru cheltuielile de personal.

Avem proiecte în desfăşurare şi nu ne permitem să scăpăm nici un bănuţ printre degete. După calculele noastre pe ultimul am rămas descoperiţi şi cu salariile şi cu indemnizaţiile pentru handicapaţi şi cu salariile profesorilor”, a explicat primarul din Șpring, Daniel Rusu.

Menţionez că în anul 2015 au fost avantajate comunele mici şi au primit sume mult mai mari la echilibrare”, a declarat directorul executiv al Consiliului Județean Alba Marian Aitai.

Primarul spune că anul acesta se va ocupa de introducerea reţelei de apă şi canalizare, precum şi de asfaltarea străzilor rămase nemodernizate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri