Arad: Zeci de oameni caută un copil de şapte ani dat dispărut de părinţi

Data actualizării: Data publicării:
masina-de-politie-generic
Foto: Poliția Română

Poliţişti şi forţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad caută un copil de şapte ani care a dispărut de acasă în cursul dimineţii. Este cercetat un câmp din zona localităţii Vânători, relatează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat că forţele au fost mobilizate după ce părinţii copilului au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

„Apelul a fost făcut de către mama băiatului, care a menţionat că minorul a plecat să se joace, cândva în această dimineaţă, şi nu s-a întors acasă, a spus Pleşca.

ISU a trimis echipaje de salvare şi un echipaj SMURD, care fac căutări la marginea satului în care locuieşte familia. De asemenea, au fost mobilizaţi şi poliţişti.

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vănători, Tiberiu Haasz, a declarat, pentru AGERPRES, că familia din care face parte copilul dispărut este una numeroasă.

„Este o familie cu 13 copii, dar majoritatea sunt mari, unii deja au şi ei familie. Sunt oameni mai nevoiaşi. Încă nu e clar în ce împrejurări a plecat copilul singur de acasă, părinţii spun că a ieşit la joacă, a spus primarul, care a mers pe teren pentru a ajuta echipele de căutare.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri